SCHOOLSPORT071

Korfbaltoernooi VO » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Korfbaltoernooi VO
Sport: Korfbal

Samen sporten is gezellig. Zeker bij korfbal, want jongens en meiden sporten hier samen in een team. Korfbal is best wel moeilijk omdat je niet mag lopen met de bal in je handen. Ook moet je behendig zijn met zowel je handen als met je voeten. Je moet op de korf kunnen schieten en door heel goed te verdedigen moet je ook nog het scoren van de tegenstander voorkomen.

Periode: woensdag 18 mei 2022 t/m woensdag 18 mei 2022
Tijdstip: 13.00 uur
Kosten (voor de gehele cursus): € 8,- per team
Contactgegevens aanbieder: Namens de Schoolsport071 en de L.K.F.: Ton Tieleman Telefoon: 06-49844212 071-3615443 Mail: a.tieleman3@freeler.nl IBAN: NL23INGB0000572682 t.n.v. Gemeentelijke Schoolsportcommissie Leiden o.v.v. het korfbaltoernooi VO en de naam van de school
E-mail adres sportaanbieder: a.tieleman3@freeler.nl
Accommodatie: Sportpark Noord / Pernix (Joop Vervoornpad 7) te Leiden
Aantal plaatsen: n.v.t.
Aantal lessen: n.v.t.
Leeftijdsgroep: Leerlingen uit het 1e t/m 3e leerjaar van het VO
Publicatiedatum: vrijdag 9 juli 2021

Omschrijving

Het toernooi is bestemd voor: Leerlingen uit de klassen 1 t/m 3.

ToelichtingEr mag met een onbeperkt aantal teams (acht spelers per team) worden ingeschreven.

Toernooiregels:

    1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële reglementen van het KNKV en de officiële spelregels van de IKF, zoals deze in Nederland voor de C-jeugd breedtekorfbal worden toegepast (veldmaat 40x20 m, korfhoogte 3,50 m en bal nr. 5), tenzij hieronder anders is bepaald.
    2. Er wordt van vak en functie gewisseld om de 2 doelpunten en na de eerste speelhelft wordt van korf (=speelrichting) gewisseld.
    3. De ploegen spelen in principe met vier meisjes en vier jongens. Afwijkingen zijn toegestaan mits de speler, die voor de andere sekse speelt, een duidelijk afwijkend hesje draagt.
    4. Per wedstrijd zijn maximaal vier vervangingen toegestaan. Een vervangen speler kan niet terug worden gewisseld in dezelfde wedstrijd.


Inschrijfgeld:       

€ 8,00 per team, direct bij de inschrijving te voldoen door middel van overschrijving naar het hierboven genoemde bankrekeningnummer met omschrijving.

Teruggave van inschrijfgeld (door afmeldingen) is niet mogelijk!!

 

Inschrijven:

Doe dit NIET via de website, maar aan de hand van het bijgevoegde bestand. !! Klik Hier !!

Aanmelden voor 26 april 2022!