Contactgegevens aanbieder: Namens de commissie en de L.K.F.: Ton Tieleman Annie M.G. Schmidtlaan 30 2343 BH Oegstgeest 06-49844212 071-3615443 ING-IBANrekeningnummer: NL23INGB0000572682 t.n.v. Gemeentelijke Schoolsportcommissie Leiden. o.v.v. het korfbaltoernooi en de naam van de school
E-mail adres sportaanbieder: a.tieleman3@freeler.nl
Accommodatie: Sportpark Noord-Joop Vervoornpad (LCKC Pernix) te Leiden

Het toernooi is bestemd voorTeams uit de klassen 1 t/m 3

Toelichting
Er mag met een onbeperkt aantal teams (acht spelers per team) worden ingeschreven.
Toernooiregels:
1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële reglementen van het KNKV en de officiële spelregels van de IKF, zoals deze in Nederland voor de C-jeugd breedtekorfbal worden toegepast (veldmaat 40x20 m, korfhoogte 3,50 m en bal nr. 5), tenzij hieronder anders is bepaald.
2.  De wedstrijdduur bedraagt 2 x 12 minuten zonder rust. Er wordt van vak en functie gewisseld om de 2 doelpunten en na de eerste speelhelft wordt van korf (=speelrichting) gewisseld.
3.  De ploeg die in het wedstrijdschema als eerste wordt genoemd is de thuisploeg. Deze ploeg heeft de keuze van de speelrichting en de beginworp in de eerste helft. De uitploeg heeft de beginworp in de tweede helft.
4.  De ploegen spelen in principe met vier meisjes en vier jongens. Afwijkingen zijn toegestaan mits de speler, die voor de andere sekse speelt, een duidelijk afwijkend hesje draagt.
5.  Per wedstrijd zijn maximaal twee vervangingen zonder toestemming van de scheidsrechter toegestaan. Een vervangen speler kan niet terug worden gewisseld in dezelfde wedstrijd.
Inschrijfgeld:        € 8,00 per team

Aanmelden voor 24 april 2018 met behulp van DIT formulier.