SCHOOLSPORT071

Atletiektoernooi Bao » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Atletiektoernooi Bao
Sport: Atletiek

Atletiek is de moeder der sporten en één van de oudste sporten ter wereld. En het is veel meer dan alleen hardlopen. Wat dacht je van kogelstoten, hoog- en verspringen, speerwerpen, hordelopen of meters door de lucht zweven met een lange stok?! Sneller, hoger, verder. Hoe snel ben jij ? Hoe hoog en ver spring jij? Laat je eens wegschieten uit een startblok of stoot die kogel maar eens weg op een echte atletiekbaan.

Periode: woensdag 25 mei 2022 t/m woensdag 25 mei 2022
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten (voor de gehele cursus): € 1,25 per deelnemer
Contactgegevens aanbieder: Namens Schoolsport071 en Leiden Atletiek: Sander van Weerlee-Feenstra Sjoerd Jenninga Telefoon: 06-12554937 Mail: atletiektoernooi@gmail.com IBAN: NL23INGB0000572682 t.n.v. Gemeentelijke Schoolsportcommissie Leiden. o.v.v. Atletiek BaO en de naam van de school.
E-mail adres sportaanbieder: atletiektoernooi@gmail.com
Accommodatie: Atletiekbaan de Leidse Hout, A. Duycklaan (Poelgeest)
Aantal plaatsen: n.v.t.
Aantal lessen: n.v.t.
Groep(en): 7, 8,
Publicatiedatum: vrijdag 9 juli 2021

Omschrijving

Meerkamp (4-kamp):

 

Alle deelnemers aan de meerkamp staan ingeschreven voor deze vier onderdelen.

 

Programma:
14.00 uur: start voor alle onderdelen; 20 minuten per onderdeel in een vast roulatiesysteem; ca. 16.30 uur: einde meerkamp.


Algemeen:
- spikes zijn toegestaan, mits de punten niet langer zijn dan 6 mm.
- Géén 
schoenen met noppen;
iedereen die is ingeschreven dient zich op tijd te melden. Te­vens dient zij/hij zich op de hoogte te stellen in welke groep zij/hij is ingedeeld; 
- één week van te voren wordt het programma ver­stuurd;
iedere school moet per 10 deelnemers(sters) 1 jurylid leveren, t.w. een docent, ouder enz. De naam(en) van het(de) jurylid(le­den) moet(en) op het het inschrijfformulier worden vermeld.

 

Inschrijfgeld:

€ 1,25 per deelnemer, direct bij de inschrijving te voldoen door middel van overschrijving naar het hierboven genoemde bankrekeningnummer met omschrijving.

Teruggave van het inschrijfgeld ( door afmeldingen ) is niet mogelijk!

 

Inschrijven:

Doe dit NIET via de website, maar aan de hand van het bijgevoegde bestand. !! Klik Hier !!

Aanmelden voor 22 april 2022!