SCHOOLSPORT071

Tafeltennistoernooi BaO » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Tafeltennistoernooi BaO
Sport: Tafeltennis

Tafeltennis, heeft - zoals de naam reeds doet vermoeden – wel wat weg van gewoon tennis. Het doel van dit spel is de bal over het net te slaan op de tafelhelft van de tegenstander, op zo’n manier dat deze de bal niet correct kan terugslaan. Hierbij speelt het effect waarmee je de bal slaat een grote rol. De spelers serveren om de beurt 2 keer. De speler die als eerste 11 punten behaalt wint de game, behalve bij een gelijke stand van 10-10. Vanaf dat moment gaan de spelers om de beurt 1 keer serveren en spelen net zo lang door totdat er een verschil van 2 punten ontstaat.

Periode: woensdag 9 maart 2022 t/m woensdag 9 maart 2022
Tijdstip: 13.30 uur
Kosten (voor de gehele cursus): € 1,25 per persoon
Contactgegevens aanbieder: Ferry Veijgen Jip van Ommen Sebastiaan Veijgen 06-14324323 06-42484510 E-mail:sebastiaan@veijgen.nl E-mail: ferry@veijgen.nl j.vanommen@rijnlandbeweegt.nl IBAN: NL27INGB00018.39.624 t.n.v. DoCoS tafeltennis te Leiden o.v.v. de naam en de locatie van de School.
E-mail adres sportaanbieder: ferry@veijgen.nl en j.vanommen@rijnlandbeweegt.nl
Accommodatie: Accommodatie Docos tafeltennis, Morsweg 201 (Mors)
Aantal plaatsen: n.v.t.
Aantal lessen: n.v.t.
Groep(en): 7, 8,
Publicatiedatum: vrijdag 9 juli 2021

Omschrijving

Men kan als volgt inschrijven:

- Meisjes groep 7 en 8

- Jongens geroep 7 en 8

 

De deelnemers(sters) zullen op een leuke speelse en competitieve manier met de tafelten­nissport kennismaken of worden geconfronteerd.
Het is de bedoe­ling dat zo veel mogelijk kinderen meedoen, ongeacht de sterk­te. Er wordt niet om een schoolprijs gestreden maar om individuele prijzen.

 

Het toernooi begint om 13.30 en de verwachte eindtijd is 17.00 uur

 

Inschrijfgeld:       

€ 1,25 per persoon, direct bij de inschrijving te voldoen door middel van overschrijving naar het hierboven genoemde bankrekeningnummer met omschrijving.

Teruggave van inschrijfgeld (door afmeldingen) is niet mogelijk!!

 

Inschrijven:

Doe dit NIET via de website, maar aan de hand van het bijgevoegde bestand. !! Klik Hier !!

Aanmelden voor 23 februari 2022!