SCHOOLSPORT071

Damtoernooi BaO = Geannuleerd » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Damtoernooi BaO = Geannuleerd
Sport: Dammen

Het meest kenmerkende van dammen is het verplicht slaan. Met deze spelregel is het mogelijk de tegenstander het initiatief af te nemen en krijgt het damspel een variatie aan mogelijkheden om slagen te behalen zoals geen ander denkspel dit kent. Op welk niveau je ook speelt, altijd blijft het dammen boeien.

Periode: woensdag 2 februari 2022 t/m woensdag 2 februari 2022
Tijdstip: 13.30 uur
Kosten (voor de gehele cursus): € 5,75 per team
Contactgegevens aanbieder: Maurits Meijer Telefoon: 06-49614609 Mail: meijer20@gmail.com IBAN: NL23INGB0000572682 t.n.v. Gemeentelijke Schoolsportcommissie Leiden o.v.v. Damtoernooi en de naam van de school
E-mail adres sportaanbieder: meijer20@gmail.com
Accommodatie: Buurthuis Op Eigen Wieken, Valkenpad 5 (Merenwijk)
Aantal plaatsen: n.v.t.
Aantal lessen: n.v.t.
Groep(en): 6, 7, 8,
Publicatiedatum: vrijdag 9 juli 2021

Omschrijving

Men kan met maximaal twee teams per school inschrijven.

Een team bestaat uit 4 spelers, afkomstig uit de groepen 6, 7 en/of 8.

Vrijwel iedereen kan dammen, maar voor alle zekerheid zal aan de deelnemen­de scho­len onmiddellijk na het sluiten van de inschrijftermijn de uitleg van een paar belangrijke en misschien wat minder bekende regels worden toe­gezonden.

De toernooivorm zal afhangen van het aantal inschrijvingen. Zo mogelijk zal een halve competitie worden gespeeld. Zijn er voor een middagtoernooi te veel inschrijvingen, dan wordt volgens het zogenaamde "Zwitserse systeem" gespeeld. Bij dit systeem komen in de loop van het toernooi steeds ploegen van gelijke sterkte tegen elkaar te spelen. Hierdoor hoeft niemand van tevoren bang te zijn "toch maar alles te zullen verliezen".

Tijdens het toernooi zullen aan de deelnemers frisdrank e.d. worden verstrekt. De daaraan verbonden kosten zijn inbegrepen in het inschrijfgeld.

 

Inschrijfgeld:  

€ 5,75 per team, direct bij de inschrijving te voldoen door middel van overschrijving naar het hierboven genoemde bankrekeningnummer met omschrijving.

Teruggave van inschrijfgeld (door afmeldingen) is niet mogelijk!!

 

Inschrijven:

Doe dit NIET via de website, maar aan de hand van het bijgevoegde bestand. !! Klik Hier !! 

Aanmelden voor 19 januari 2022!