GEMEENTELIJKE SCHOOLSPORTCOMMISSIE LEIDEN

Voetbaltoernooi BaO Gemengd groep 7/8 (8 tegen 8) » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Voetbaltoernooi BaO Gemengd groep 7/8 (8 tegen 8)
Sport: Voetbal

Voetbal is de leukste sport van Nederland. De vlinders in je buik bij een spannende wedstrijd. Samenwerken met je hele team. Merken dat je bij elke training beter wordt. Niet alleen jongens vinden het erg leuk om te voetballen, ook steeds meer meisjes worden lid van een voetbalvereniging.

Voetbal is een sport waarbij twee ploegen een wedstrijd spelen op een groot (gras)veld. Zo'n ploeg bestaat uit 11 spelers, 1 keeper en 10 veldspelers. Het doel van voetbal is om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Je mag de bal aanraken met je voet en andere lichaamsdelen maar niet met je handen of je armen. Het spel wordt geleid door een scheidsrechter. Deze wordt bijgestaan door twee grensrechters. Deze zien er onpartijdig op toe of alles volgens de regels verloopt.

Periode: woensdag 1 april 2020 t/m woensdag 1 april 2020
Tijdstip: 13.00 uur
Kosten (voor de gehele cursus): € 8,00 per team
Contactgegevens aanbieder: Namens de commissie voor het schoolvoetbal: Ed Immink Telefoon: 071-5311898 06-30922327 Mail: ed.immink@casema.nl IBAN: NL57INGB00022.36.687 t.n.v. E. Immink
E-mail adres sportaanbieder: ed.immink@casema.nl
Accommodatie: Sportpark Sporting Leiden (Morskwartier II) en DoCos (Morskwartier I) te Leiden
Aantal plaatsen: n.v.t.
Aantal lessen: n.v.t.
Groep(en): 7, 8,
Publicatiedatum: maandag 8 juli 2019

Omschrijving

Vanaf het aankomende schooljaar wordt dit toernooi gemengd gespeeld vanwege de vernieuwde KNVB Reglementen, dat wil zeggen:
- Er moeten minimaal 2 meisjes in het team zitten.
- En er moet minimaal 1 meisje in het veld staan tijdens de wedstrijden. Zij mag dus niet vervangen worden door een jongen!Inschrijfgeld
: € 8,00 per (8-tal) team, direct bij de inschrijving te voldoen door middel van overschrijving naar onderstaand banknummer.

 

 

Deze formulieren zijn te vinden op www.schoolsportcommissieleiden.nl; daarna op de button schooltoernooien, druk niet op "inschrijven school" (als u nog geen schoolaccount heeft aangemaakt), maar dubbelklik op het betreffende toernooi in de 1e kolom, hier komt u bij een pagina met alle info. Onderaan bij de inschrijfdatum komt u een "linkje" tegen naar het inschrijfformulier en vervolgens een link voor de betaling.

 

 

 

 Aanmelden voor 11 maart 2020 met behulp van DIT formulier.