Aanvulling uit een lagere groep is altijd toegestaan.
Er mag met een onbeperkt aantal teams worden ingeschreven.

Toernooiregels:
1.       Korfhoogte voor de groepen 5, 6, 7 en 8 is: 3 meter.
2.       Vakwisseling. Er wordt niet na 2 doelpunten van vak gewisseld. De spelers blijven gedurende de hele wedstrijd in hetzelfde vak staan. Na de eerste helft gaan de aanvallers verdedigen en de verdedigers aanvallen.
3.       Begin en EINDE van de wedstrijd èn het WISSELEN, wordt door het wedstrijdsecretariaat CENTRAAL aangegeven.
4.       Het eerstgenoemde achttal heeft de keuze van opstelling en de beginworp.
5.       Tijdens een wedstrijd mogen spelers (speelsters) worden gewisseld (met medeweten van de scheidsrechter).
Bij het toernooi van groep 5/6 mogen meisjes een jongen vervangen met een hesje, maar helaas niet andersom.
Een vervangen speler mag tijdens dezelfde wedstrijd NIET meer ingezet worden.

6.       Elke ploeg dient 5 minuten vóór aanvang van de te spelen wedstrijd bij het aangewezen speelveld aanwezig te zijn. Een ploeg die 2 minuten na het beginsignaal NIET staat aangetreden begint met een 1-0 achterstand.

Inschrijfgeld: € 8,00 per team

Aanmelden voor 19 april 2019 (mag voor 10 mei 2019 i.v.m. vakantie) met behulp van DIT formulier